Monopoly: Het totaal plaatje van ‘The Great Reset’

Monopoly: Het totaal plaatje van ‘The Great Reset’

Minder dan een handje vol megacorporaties domineert vandaag de dag ons leven in ieder aspect. Van het ontbijt dat s’ ochtends op tafel staat, tot aan het matras waar we s’ nachts op slapen, en alles dat we daar tussenin doen, gebruiken of consumeren draagt bij aan de macht van deze corporaties. In deze video laat ik je aan de hand van eenvoudig verifieerbare feiten zien hoe deze corporaties, of beter gezegd; hun grootste aandeelhouders, de hoofdrolspelers zijn in het theaterstuk waar we op dit moment getuige van zijn, en de drijvende kracht achter “The Great Reset” van het World Economic Forum.

Een film van Tim Gielen

Volg Tim op telegram:

https://t.me/timgielen


Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Pre-orders

Lieve strijders, ik werk met een pre-order. Dit houdt in dat alle orders 7 dagen worden verzameld waarna alles direct in productie gaat. De levering duurt tussen 3 tot 4 weken. Uiteraard probeer ik alle orders zo snel mogelijk te verzenden. 

Met welke vervoerder wordt alles verstuurd?

Alle pakketten worden via PostNL verstuurd. Om problemen met brievenbus pakketten te voorkomen, verstuur ik alles als normaal pakket met Track&Trace.

Wanneer krijg ik mijn track&trace?

Direct na het versturen van de order stuur ik een Track&Trace naar je op. Meestal duurt de levering 1 a 2 werkdagen. Je kunt zelf je pakket tracken.

Mijn pakket heeft vertraging, wat doe ik?

Ik ben qua verzending afhankelijk van PostNL. PostNL heeft een goede klantenservice voor alle ontvangers. Het snelste antwoord krijg je door zelf even contact met PostNL op te nemen

Hoe zit het met retouren?

Omdat ik met pre orders werk en alle maten worden geproduceerd die besteld worden, zijn retouren niet mogelijk.

Mijn product heeft schade, wat moet ik doen?

Mocht er iets mis zijn met het product gaan we dit natuurlijk oplossen. Stuur dan even een mailtje naar info@jornluka.com zodat we het kunnen oplossen.

Doneer

Wil jij de movement laten groeien en meehelpen aan de wereld een mooiere plek te maken?
Steun me dan door een (periodieke) donatie te doen. Samen zorgen we voor een voor ons betere wereld!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!
3
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x