Elke Vermeire – Ketolicious

31.95

Ketolicious (incl. 60 recepten waarvan 50 veggie)
Ondertitel: gezond in keto

Ketolicious is de handleiding voor wie de juiste en gezonde balans wil vinden binnen de ketogene levensstijl.

Elke Vermeire is orthomoleculaire voedingsdeskundige gespecialiseerd in hormonen, darmgezondheid en vetverbranding. Als oprichter van Gutness lanceerde ze de eerste superfood bakmixen van Europa. Hiermee zorgt ze voor een laagdrempelig en toegankelijk aanbod van ultragezonde low carb broodvervangers. Ze begeleidde reeds duizenden mensen naar een energieker lichaam, plattere buik en meer buikgeluk.

Ketolicious is een eigenwijze benadering van de populaire ketonege levensstijl. Vanuit haar expertise in hormonen en darmgezondheid toont Elke aan hoe je keto kan eten zonder jezelf op een heel streng dieet te zetten. Elke kaart eveneens andere vaak onderbelichte aspecten aan die ze mist bij de klassieke keto-benadering: wat met je mindset en wilskracht? Ze nodigt je uit om zonder tellen of wegen je buikgevoel te volgen, zélfs in keto.

Je krijgt een boeiend en realistisch beeld over keto voorgeschoteld, waarbij Elke de vele voordelen en aandachtspunten aankaart. Ze beantwoordt alle mogelijke vragen die je hebt over ketogeen eten en leven. Daarnaast wil ze vooral een antwoord geven op hoe je balans bereikt binnen een levensstijl die bekend staat om de alles-of-niets visie.

Gebruik bij de bestelling kortingscode JORNLUKA en ontvang je bestelling zonder verzendkosten.

Bestel boek bij Gutness Lifestyle

Categorie: