Pre-orders

Lieve strijders, ik werk met een pre-order. Dit houdt in dat alle orders 7 dagen worden verzameld waarna alles direct in productie gaat. De levering duurt tussen 3 tot 4 weken. Uiteraard probeer ik alle orders zo snel mogelijk te verzenden. 

Met welke vervoerder wordt alles verstuurd?

Alle pakketten worden via PostNL verstuurd. Om problemen met brievenbus pakketten te voorkomen, verstuur ik alles als normaal pakket met Track&Trace.

Wanneer krijg ik mijn track&trace?

Direct na het versturen van de order stuur ik een Track&Trace naar je op. Meestal duurt de levering 1 a 2 werkdagen. Je kunt zelf je pakket tracken.

Mijn pakket heeft vertraging, wat doe ik?

Ik ben qua verzending afhankelijk van PostNL. PostNL heeft een goede klantenservice voor alle ontvangers. Het snelste antwoord krijg je door zelf even contact met PostNL op te nemen

Hoe zit het met retouren?

Omdat ik met pre orders werk en alle maten worden geproduceerd die besteld worden, zijn retouren niet mogelijk.

Mijn product heeft schade, wat moet ik doen?

Mocht er iets mis zijn met het product gaan we dit natuurlijk oplossen. Stuur dan even een mailtje naar info@jornluka.com zodat we het kunnen oplossen.

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!